Meny:

Info:

11. Nov, 2006:
Vi jobbar med å få til ei snakkeside med ei aldersgrense som er under 18 år. Vi kjem tilbake med info om det her.Til sida kommer kan dere bruke Forumet.

Reglar

ADVARSEL!!!

Det kan førekomma tekst og bilde på Web-Chat'en som kan virka støytande på enkelte. Du må vera over 18 år for å kunna bruka Web-Chat'en.

Vi vill ikkje som regel lata praten gå utan å sensurere eller utestenge brukarane, det vis sei at griseprat er tillat men ikkje overdriv. Om nokon ber om at ein sluttar med griseprat skal alle respektera det. Utkastelsegrunn.

Viktig!!!!

Det er forbode med negative kommentarar om dei som har på cam og det reageres med utkastelse og utestengelse om det blir oppdaga!!! Det er ikkje lov å trakassa andre brukarar. Bruk vanlig folkeskikk.

Før ein trykker IM (privat melding) bør ein spørje om den ein vil gå privat med vil gå privat. Elles risikerer ein utestenjing om det blir mange klager.

Det er ikkje lov med mail adresse på den opne chatten. Det er ikkje lov å utveksla e-post, adresse, telefonnr o.l. Det skal kun i private meldingar (IM) Står det cam only på eit rom så skal ein setja på cam sjølv umidelbart etter ein har kommer inn i rommet !!!!!!!!!

Admin trenger ikkje begrunne utestengelse, du veit sjølv kvifor om du blir utestengd.

Admin vil sperre adgangen til brukere som bryter disse reglene.

Er du blitt utestengt kan du sende mail spørre om du kan slippe inn igjen, du må ha med enten kallenavnet du brukte eller ip adressa di i mailen. Ellers slettes dei fleste utestengelsane i løpet av ei veke.

Innlogging